Υλικά 4 φιλέτα σολομού χωρίς κόκαλα και δέρμα, περίπου 550 γρ. συνολικά, κομμένα σε κομμάτια 2 κ. σ. κόκκινη πάστα κάρυ Λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 1 κ. γλ. σάλτσα σόγιας 1 μάτσο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο 1 κ. γλ. ελαιόλαδο 2- 3 φέτες λεμονιού, για το σερβίρισμα Για τη σαλάτα: 2 καρότα, μισό μεγάλο ή 1 μικρό αγγούρι, 2 κ. σ. ξύδι από λευκό κρασί, 1 κ. γλ. άχνη ζάχαρη Εκτέλεση Βάλτε τον σολομό στον επεξεργαστή τροφίμων μαζί με την πάστα κάρυ, το τζίντζερ, τη σόγια και τον μισό κόλιανδρο. Χτυπήστε μέχρι να γίνει χοντροκομμένος ο σολομός. Βγάλτε το μείγμα και σχηματίστε 4 μπιφτέκια. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίστε τα μπιφτέκια για 4- 5 λεπτά από κάθε πλευρά, γυρίζοντας τα μέχρι να γίνουν τραγανά και να ψηθούν καλά εσωτερικά. Κόψτε τα καρότα και το αγγούρι ζουλιέν και ανακατέψτε τα με το ξύδι και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέστε τον υπόλοιπο κόλιανδρο και ανακατέψτε καλά. Μοιράστε […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.